SIMON ATTILA: Meg kell hallgatnunk a társadalmi igényeket [Videó] – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

SIMON ATTILA: Meg kell hallgatnunk a társadalmi igényeket [Videó]

Legyen a vendégünk! A Fórum Kisebbségkutató Intézet 18 éve működik. Kollégáink rövid, de alapos betekintést adnak az intézet múltjába, jelenlegi munkájába, programjaiba. Nézze meg a filmjeinket, és ha többet is akar tudni, írjon nekünk vagy látogasson meg minket. Minden héten egy új videóval jelentkezünk az egyes részlegeink és munkatársaink munkájáról.

Simon Attila több éve koordinálja a történeti kutatásokat a Fórum Kisebbségkutató Intézetben, és 2014 novemberétől az intézet igazgatója is. Hogyan lehet a szakmát és egy szakmai intézetet vezetve egyszerre eleget tenni a halmozódó kötelességeknek, feladatoknak és a szakmai kihívásoknak. Egy több tucat embert foglalkoztató nonprofit intézményben az igazgató nem csupán a vezető, hanem a legfontosabb kolléga is egyben, a lelke az intézetnek. Simon Attila az első pillanattól felmérte ezt, és naponta bizonyítja, hogy méltó erre.

Dátum2015-03-03
RésztvevőkSimon Attila
RészlegTörténeti Kutatások Részlege