Kommunikációs tréning – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

Kommunikációs tréning

Kommunikációs tréning

A résztvevők bizonyítványt és akár munkát is kapnak

Somorja. Vasánap indul a CCPg – Communication and Conflict-Prevention Group, azaz kommunikációs és konfliktusmegelőző csoport kommunikációs tréningje a somorjai Fórum Intézetben. Az egyhetes képzést Hunčík Péter vezeti, az önismereti képzésben Zánkay András pszichodramatista, a konfliktusmegoldó részben pedig Dušan Ondrušek mediátor lesz segítségére.

A CCPg társulás a nemzeti és vallási konfliktusok megoldására tett kísérleteket összegzi, és az eredményeket további országokban is szeretnék kamatoztatni. Célországaik közé tartozik Fehéroroszország, Kína és Izrael. Olyan munkatársakat keresnek, akik aszszisztensként szívesen részt vennének a CCPg, a Fórum Intézet és a Partners for Democratic Changes szervezet hazai és nemzetközi tréningjein. A vasárnap induló egyhetes tréning célja elsősorban ezen vállalkozó szellemű szakemberek képzése. Alapvető követelmény a főiskolai végzettség és az angol nyelv legalább alapszintű ismerete, mert a tréningek elsősorban külföldön, válságterületeken végzendők.

A július 10-től 17-ig tartó tréning három, egymással szorosan összefüggő részből – önismeret, kommunikáció, konfliktuskezelés – áll. A programterv szerint naponta 9-től este hétig tartják a foglalkozásokat, a résztvevők napi ötven korona részvételi díjat kötelesek befizetni. Jelentkezni még lehet a Fórum Intézetben, Kardos Lubánál a kardosova@foruminst.sk címen vagy a 031/590 27 99-es telefonszámon.

KategóriaCikk