Új pályázati lehetőség – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

Új pályázati lehetőség

Új pályázati lehetőség

Hazai kistérségek mutatkozhatnak be az Interneten

Galánta. Egy-egy kistérség számára fontos, hogy hír adjon magáról, propagálja a lehetőségeit. Ilyen szempontból ma már nagyon fontos az Internet, a világhálón elhe-lyezett web-oldal segítségével bárhová eljuttathatjuk a kívánt információkat.
A hazai kistérségek bemutatkozási lehetőségeinek bővítése érdekében a Fórum In-tézet a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával Térkép címmel pályázatot hirde-tett, amely keretében tíz hazai kistérség számára biztosítja ezt a bemutatkozási lehe-tőséget. A www.celodin.sk címen megtalálható pályázati űrlapon önkormányzati tár-sulások vagy kistérségi fejlesztési szervezetek jelentkezhetnek. A web-oldal a pályá-zó által elkészített alapanyagokból készül el. Ezzel kapcsolatos elképzeléseiket az érdeklődők június 30-ig küldhetik el a forum@forumist.sk email-címre. A pályázat győzteseit a július 14-i doborgazi gasztronómiai fesztivál keretében rendezett Fórum Pikniken hirdetik ki.

KategóriaCikk / Cikk