Tóth Károly: Így alapítottuk meg a Fórum Intézetet [Videó] – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

Tóth Károly: Így alapítottuk meg a Fórum Intézetet [Videó]

Legyen a vendégünk! A Fórum Kisebbségkutató Intézet 18 éve működik. Kollégáink rövid, de alapos betekintést adnak az intézet múltjába, jelenlegi munkájába, programjaiba. Nézze meg a filmjeinket, és ha többet is akar tudni, írjon nekünk vagy látogasson meg minket. Minden hétfőn egy új videóval jelentkezünk az egyes részlegeink és munkatársaink munkájáról.

Milyen előzményei voltak, és milyen tapasztalatokra alapozódott a Fórum Kisebbségkutató Intézet megalapítása 1996-ban? Egy 18 éves múltra visszatekintő nonprofit intézmény működtetésének nehézségei és eredményi. Mindezek pár percben Tóth Károly, a Fórum Kisebbségkutató Intézet alapító igazgatójának elmondásában. Valaki egyszer azt mondta, hogy a Fórum Intézet megkerülhetetlen – hogyan lehet ezt elérni úgy, hogy napi pénzügyi gondokkal küzd, de a nyilvánosság felé csak az eredményeiről beszél, mert azok a fontosak.