LAMPL ZSUZSANNA: A szlovákiai magyar népességgel foglalkozunk [Videó] – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

LAMPL ZSUZSANNA: A szlovákiai magyar népességgel foglalkozunk [Videó]

Legyen a vendégünk! A Fórum Kisebbségkutató Intézet 18 éve működik. Kollégáink rövid, de alapos betekintést adnak az intézet múltjába, jelenlegi munkájába, programjaiba. Nézze meg a filmjeinket, és ha többet is akar tudni, írjon nekünk vagy látogasson meg minket. Minden hétfőn egy új videóval jelentkezünk az egyes részlegeink és munkatársaink munkájáról.

Lampl Zsuzsa a Szociológiai és Demográfiai Részleg igazgatója. A jelen társadalmi folyamatainak megértésében a szociológiai és demográfiai kutatások kulcsszerepet játszanak. Olyan kérdések mint az identitás, a nyelv- és nemzetváltás, vállalkozók, ifjúság, értékvizsgálatok közel két évtizede az intézet központi kutatási témái. Lampl Zsuzsanna nem csak a kutatások koordinációjában és szakmai vezetésében vállalt szerepet, hanem fiatal kutatók bevonásával a következő tudós generáció számára is teret biztosított.