VÉGH LÁSZLÓ: A szlovákiai magyar könyvtári és levéltári anyagok feldolgozásával foglalkozunk [Videó] – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

VÉGH LÁSZLÓ: A szlovákiai magyar könyvtári és levéltári anyagok feldolgozásával foglalkozunk [Videó]

Legyen a vendégünk! A Fórum Kisebbségkutató Intézet 18 éve működik. Kollégáink rövid, de alapos betekintést adnak az intézet múltjába, jelenlegi munkájába, programjaiba. Nézze meg a filmjeinket, és ha többet is akar tudni, írjon nekünk vagy látogasson meg minket. Minden hétfőn egy új videóval jelentkezünk az egyes részlegeink és munkatársaink munkájáról. Legyen a vendégünk, vagy a jövendő kollégánk!

Végh László a kezdetektől a Bibliotheca Hungarica, szak- és kutatókönyvtár igazgatója. A több mint 20 000 könyvet számláló kutatókönyvtár és a levéltár a szakemberek rendelkezésére áll. Sok egyetemista és doktorandusz is felkeresi a könyvtárat, és Végh László a maga szaktudásával mindenki segítségére van. Egyszer valaki azt mondta róla: sose írt könyvet, de a kutatók segítése révén sok-sok könyvben benne van.