KONKOLY LÁSZLÓ: Szükséges és divatos lett a digitalizálás [Videó] – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

KONKOLY LÁSZLÓ: Szükséges és divatos lett a digitalizálás [Videó]

Legyen a vendégünk! A Fórum Kisebbségkutató Intézet 18 éve működik. Kollégáink rövid, de alapos betekintést adnak az intézet múltjába, jelenlegi munkájába, programjaiba. Nézze meg a filmjeinket, és ha többet is akar tudni, írjon nekünk vagy látogasson meg minket. Minden hétfőn egy új videóval jelentkezünk az egyes részlegeink és munkatársaink munkájáról.

Az internetes megjelenés és a digitális adatbázisok fontossága már 2000-től Konkoly László vezetésével az egyik prioritása az intézetnek. Ennek a munkának két komoly összetevője volt és van napjainkban is. Eleget tenni az állandóan változó technikai kihívásoknak és igényeknek, illetve folyamatosan figyelni azt a felgyülemlett tudást az intézetben, amit közvetíteni kell a nagy nyilvánosság felé. Mindezt több portál és weboldal működtetésével próbálja megtenni az intézetünk.