Felhívás: Gyűjtjük a választási szórólapokat! – Fórum Kisebbségkutató Intézet | Fórum inštitút pre výskum menšín | Forum Minority Research Institute

Felhívás: Gyűjtjük a választási szórólapokat!

A somorjai Fórum Kisebbségkutató Intézet kutatókönyvtára (Bibliotheca Hungarica) gyűjti, rendszerezi és archiválja a szlovákiai magyarokkal kapcsolatos kiadványokat. Ezúton szeretnénk felhívni az önkormányzatok, képviselőjelöltek és magánszemélyek figyelmét a közelmúltban lezajlott választásokra megjelentetett szórólapok és egyéb kiadványok összegyűjtésének fontosságára.

Ha Önnek birtokában van ilyen nyomtatvány, NE DOBJA KI, hanem legyen szíves, jelezze kollégáinknak (bugar@foruminst.sk; roncz@foruminst.sk) vagy küldje el címünkre (Fórum Intézet, Park utca 4., 931 01 Somorja), hogy azokat megőrizhessük az utókornak és a kutatók rendelkezésére tudjuk bocsátani.

Kérésünk kiterjed a napjainkban kiadott községi és városi kiadványokra, kistérségi újságokra (havi, kéthavi és negyedévi megjelenéssel, stb.), iskolai lapokra és egyéb időszaki kiadványokra is.

Közreműködésüket előre is köszönjük!

Dátum2014-11-19
RészlegBibliotheca Hungarica